Predsednik opštine Paraćin tvrdi da su aktivisti SNS upali u skupštinsku salu: Da su se najavili bolje bismo se pripremili (FOTO)

Korisnici društvenih mreža su se zainteresovali, uz pitanje šta je razlog za ovako nešto, iako se na fotografijama mogu videti transparenti "Vrati pare, Paune" i slični

Aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) upali su u zgradu opštine Paraćin i trenutno se nalaze u sali koja se koristi za sednice skupštine. Ovim rečima je predsednik opštine Saša Paunović obavestio javnost za iznenadu posetu pedesetak pristalica SNS-a, i dodao da ne zna šta je razlog.

Kako je sam Paunović napisao na svom Tviter nalogu, "da su se najavili da se bolje pripremimo, ovako možemo samo da ih poslužimo sokom i kafom", što se izgleda i desilo.

- Poslužili smo naprednjake sokom. Zanimljiv performans, predlažem da se slična akcija sprovede i sutra u Bg po ugledu na naprednjake u Pn - naveo je on.

Korisnici društvenih mreža su se zainteresovali, uz pitanje šta je razlog za ovako nešto, iako se na fotografijama mogu videti transparenti "Vrati pare, Paune", "Lopovi", "Želimo pristojan Paraćin", "Izdajnik države"...

- Pa valjda da spreče nasilje opozicije ili tako nešto - naveo je on.

Članovi Srpske napredne stanke (SNS) i njihovi simpatizeri danas su se okupili ispred zgrade Skupštine opštine Paraćin zahtevajući da istražni organi reaguju na nasilje, koje, kako su istakli, Dragan Ðilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Saša Paunović i ostali lideri SzS sprovode nad građanima Srbije.

- Okupili smo se ovde i ostajemo - rekla je Tanjugu, članica Unije žena SNS Anita Nešić.

- Na ovaj način šaljemo snažnu poruku da građani Srbije nisu zaslužili da budu žrtve nasilja koje sprovode tajkuni i fašisti koje predvodi tzv. Savez za Srbiju", rekla je ona.

Ovde su zbog svega što predsednik opštine Paraćin Saša Paunović godinama radi u toj opštini, dodala je ona i istakla da je "Saša Paunović očigledan primer kako se pljačka država i građani Srbije i kako se uništava privreda jedne opštine".

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Nešić tvrdi da građani Paraćina godinama trpe Paunovićevu torturu, lopovluk, bahatost, ostaju bez posla, izloženi pretnjama.

- "Paunović očigledno radi sve što kažu njegovi mentori Ðilas, Jeremić i Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije - rekla je Nešić.

Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične pdrijave, istakla je ona i dodala "kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovh saučesnika, bićemo ovde dok oni ne budu procesuirani".

Nešić je precizirala i da oni traže da se istraže "pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića, zbog kojih je uništena opština Paraćin".

Predstavnici SNS nose transparente na kojima pše: "Paune, vrati pare naroda",

U holu zgrade policija pretresa sve, uključući i novinare.

Uz stepenice i u prostoru gde se nalaze sekretarice, prostorije predsedika opštine, predsednika Skupštine opštine i sala za sastanke, puno je policije u uniformama, javio je izveštač Tanjuga.

Opština Paraćin je, inače jedna od retkih opština u Srbiji gde SNS nije na vlasti.

(Telegraf.rs)