Zbog seksualnog manijaka iz tramvaja oštar Tviter duel Jankovića i Šutanovca

Diskusija se nastavila, kada Šutanovac nije mogao da prećuti činjenicu da je i Saša Janković svojevremeno bio deo vlasti

Polemika između nekadašnjeg lidera Demokratske stranke Dragana Šutanovca i predsednika Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381 Saše Jankovića na Tviteru na temu manijaka iz tramvaja koji je seksualno uznemirio maloletnicu, razvila se u neočekivanom pravcu - uplitanjem vlasti u čitavu priču.

Ko je pričao o novim izborima, ko došao nepozvan, a ko nije imao gde da sedne? Evo kako je izgledao sastanak predstavnika opozicije

Prvo je Šutanovac prokomentarisao kako je potpuno besmisleno dovoditi u vezu aktulenu vlast u vezu sa (ne)reakcijom putnika na nasilje i podsetio da se to dešavalo i ranije, na šta je ubrzo odreagovao bivši zaštitnik građana konstatacijom da "ova vlast decenijama od ljudi pravi bespomoćne jadnike, prignječene između sve bahatijeg kriminala i totalitarne države...".

Diskusija se nastavila, kada Šutanovac nije mogao da prećuti činjenicu da je i Saša Janković svojevremeno bio deo vlasti.

(Telegraf.rs / Tanjug)