SPS KiM podržava otvaranje unutrašnjeg dijaloga i Srpsku listu

Socijalisti Kosova i Metohije podržavaju otvaranje unutrašnjeg dijaloga o rešavanju pitanja Kosova i Metohije na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Na sastanku Pokrajinskog odbora SPS-a sa predsednicima opštinskih odbora, kome je prisustvovao potpredsednik IO GO SPS-a Slobodan Milošević, utvrđene su aktivnosti i zadaci za predstojeće lokalne izbore zakazane za 22. oktobar, na KiM.

Ðurić: Srpska lista projekat od nacionalnog interesa

Socijalisti Kosova i Metohije će dati nesebičan doprinos kao i mnogo puta do sada da državna politika Republike Srbije na čelu sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem i prvim potpredsednikom Vlade Ivicom Dačićem ostvari ubedljivu pobedu.

Socijalisti su zaključili da je Srpska lista projekat koji obezbeđuje vitalnu zaštitu srpskog naroda na prostoru KiM, kao i zaštitu državnih i nacionalnih interesa.

Socijalisti Kosova i Metohije podržavaju otvaranje unutrašnjeg dijaloga o rešavanju pitanja Kosova i Metohije na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić uz nadu da to vodi iznalaženju održivog rešenja koje će biti ponuđeno nakon sumiranja mišljenja i stavova svih relativnih subjekata u Srbiji.

Zalaganje za pronalaženje trajnog i održivog rešenja kosmetski socijalisti smatraju dodatnim podsticajem za ostvarivanje prava građana srpske i ostalih nacionalnih zajednica na Kosmetu.

(Telegraf.rs)