Vučević: Od Andreja Vučića prave metu! (FOTO) (VIDEO)

Od Andreja pokušavaju da naprave zver, koja ne sme da se kreće. Prate gde se pojavljuje, analiziraju koje on. Prave metu od čoveka, ističe Vučević

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže za Telegraf da pojedini mediji od Andreja Vučića prave metu. Vučević napominje da je krajnja meta njegov brat Aleksandar, premijer Srbije.

Novi Sad nova metropola na mapi Evrope: Gradonačelnik Vučević otkriva planove za razvoj grada (VIDEO)

Vučić: Andrej ništa loše nije uradio, kriv što mi je brat (FOTO)

Vučević je rekao da se pravi priča da je Andrej Vučić kriminalac i kroz to pokušavaju da bace ljagu na predsednika Vlade i njegovu porodicu, jer ne mogu da mu pronađu nikakvu mrlju.

- Ne mogu to da razumem. Andrej je moj prijatelj, sa kojim mnogo sarađujem. Od njega pokušavaju da naprave zver, koja ne sme da se kreće. Prate gde se pojavljuje, analiziraju koje on. Prave metu od čoveka - ističe Vučević.

Prema njegovim rečima, pojedini mediji pišu o premijerovom bratu i kao glavni problem postavlja pitanje da li je on član SNS i da li aktivno učestvuje u radu te stranke.

Gradonačelnik Novog Sada kaže da je šokiran hajkom na Andreja, koja danima traje. Smatra da je bezbednost braće Vučić bila ozbiljno ugrožena, o čemu govori i oružje pronađeno u Jajincima u blizini njihove porodične kuće.

- Nadam se da oni, koji su na čelu bezbednosnih službi, posvećuju dovoljno pažnje bezbednosti premijera i njegove porodice - izjavio je Vučević.

Šta je Vučević, koji je i potpredsednik SNS, rekao o odnosima u vladajućoj koaliciji, ali i budućim predsedničkim izborima, pogledajte u intervjuu, koji je dao Telegrafu.

(Telegraf.rs)