Vučić: Predsedničkim izborima ću se baviti za šest meseci, otvaranje fabrika je važnije od toga

Kada budemo odlučili ko će biti kandidat, pokušaćemo da se za tih 25 - 30 dana suprotstavimo nekim drugim ljudima za koje vidim da su već pobedili

Predsedničkim izborima ću se baviti za šest meseci, a do tada ćemo raditi ustavom propisani posao, jer mislim da je mnogo važnije ovo što smo danas uradili u Kikindi, juče u Nišu, a sutra u Kruševcu, izjavio je Vučić danas posle otvaranja francuske fabrike za proizvodnju metalnih delova za automobilsku industriju "Mekafor" u Kikindi.

VUČIĆ OTKRIO PLANOVE U VELIKOM INTERVJUU: Posle štednje, sledi politika rasta

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara kako komentariše ocenu predsednika Srbije Tomislava Nikolića da nema ko da ga ugrozi na predstojećim izborima, rekao da vidi da ima mnogo kandidata i stranaka, ali da nema vremena time da se bavi.

- Kada budemo odlučili ko će biti kandidat, pokušaćemo da se za tih 25-30 dana suprotstavimo nekim drugim ljudima za koje vidim da su već pobedili. Pokušaćemo, ali pošto vidim da su apsolutni favoriti, šanse su nam male - rekao je Vučić i dodao da je predsednik Nikolić dobro obavljao svoj posao u prethodne 4,5 godine.

Kako je dodao, do tada će se baviti ustavom propisanim poslom.

- Mislim da je to što smo u Kikindi uradili mnogo važnije, kao i juče u Nišu i što ćemo sutra u Kruševcu da uradimo. To su stvari koje znače život, za ove ljude, radnike i njihove porodice - zaključio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)