PAJTIĆ PSOVAO U PARLAMENTU: Skandal u Skupštini, pogledajte šta je rekao šef poslaničke grupe DS (VIDEO)

U žaru rasprave oko toga ko je bolje presedavao parlametnom, šef poslaničke grupe DS Bojan Pajtić je opsovao, a da pri tome nije isključio mikrofon

Nastavak sednice srpskog parlamenta gde bi trebao da se izabere predsednik i danas je obeležena burnim replikama i polemika između poslanika SNS i DS.

NASTAVAK SEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE: SNS šokirana Pajtićevim psovkama u parlamentu

U žaru rasprave oko toga ko je bolje presedavao parlametnom šef poslaničke grupe DS Bojan Pajtić je opsovao, a da pri tome nije isključio mikrofon.

Dok je objašnjavao tokom polemike sa naprednjacima Pajtić je verovatno zaboravio da isključi mirkofon kada se u uživom prenosu skupštine moglo čuti: "ajde u p.... materinu".

Srpska napredna stranka je šokirana, ali ne, kako navodi, i iznenađena, ponašanjem i vulgarnošću predsednika Demokratske stranke, Bojana Pajtića, koji je izgovorio psovke u parlamentu što se moglo čuti i u direktnom prenosu skupštinskog zasedanja.

- Pajtić je pokazao ponovo svoje pravo lice svim građanima Srbije, koji su imali prilike uživo još jednom da vide i čuju kako izgledaju kultura i demokratija u interpretaciji lažnog demokrate Bojana Pajtića - navodi se u saopštenju.

Šef poslanika DS Bojan Pajtić izjavio je da nije istina da je tokom izlaganja opsovao u parlamentu, već da je "za sebe", posle izlaganja i mimo zvaničnog dela, fiziološki reagovao na optužbe da je od dece sa posebnim potrebama ukrao novac.

- Mislim da niko normalan i niko pri zdravom razumu ne bio ostao hladnokrvan kada se ponavlja tako užasna i odvratna optužba da je ukrao od dece sa posebnim potrebama i ni od koga se to ne može očekivati - rekao je Pajtić.

(Telegraf.rs / Tanjug)