(VIDEO) Koalicija DS-SRS na Starom gradu je POIGRAVANJE SA VOLJOM GRAĐANA!

Formiranje koalcije DS i SRS na Starom gradu pokazuje da Pajtić može da bude u vlasti sa svakim, bez obzira na ideološke, političke i druge razlike, samo da bi mogao da koristi privilegije koje vlast nudi

Formiranjem koalicije DS i SRS na Starom gradu je radikali su uvedeni u vlast u jednoj centralnoj opštini gde nikada nisu imali poverenje građana i to predstavlja rušenje demokratije i izigravanje izborne volje građana, poručio je danas funkcioner SNS Goran Vesić.

NAPREDNJACI NE ODUSTAJU OD VRAČARA! Vesić tvrdi: Preuzimamo Vračar

On je na pres konferenciji, nazivajući tu koaliciju "žuto-crnom koalicijom", rekao da su u njoj pored Pajtića i Šešelja i "Tadić, Čeda Jovanović, Boško Obradović, Sanda Rašković Ivić", te da to pokazuje da bi oni svuda u Srbiji napravili takvu koaliciju da su bili u prilici.

To, dodao je, pokazuje i da je lider SNS Aleksandar Vučić bio u pravu, kada je u izbornoj kampanji tvrdio da će im trebati 24 sata da se udruže.

- Nisu u prilici, jer su doživeli izborni fijasko, umesto da formiraju vlast postali su cenzus koalicija, i zato što nisu u prilici Srbija može da napreduje - rekao je Vesić.

On je dodao da formiranje koalcije DS i SRS pokazuje da Pajtić može da bude u vlasti sa svakim, bez obzira na ideološke, političke i druge razlike, samo da bi mogao da koristi privilegije koje vlast nudi. 

(Telegraf.rs/Tanjug)