Bivši ministar Srbije "MAHAO" vibratorom na Tviteru, pa se POKAJAO

Dragan Maršićanin, potpredsednik DSS-a i bivši predsednik Skupštine Srbije, „mahao je“ vibratorom na društvenoj mreži Tviter

Dragan Maršićanin, potpredsednik DSS-a i bivši predsednik Skupštine Srbije, „mahao je“ vibratorom na društvenoj mreži Tviter! Naime, on je u toku jedne rasprave sa neistomišljenicima na toj društvenoj mreži pozdravio dame koje zastupaju stavove SNS-a na nedoličan način.

SEKS AFERE I TRAČEVI SRPSKE POLITIKE: Od kralja i Tita, preko Slobe, do danas! (FOTO)

"Pozdrav Bot-dami",  napisao je Maršićanin i uz pozdrav postavio sliku veštačkog penisa.

Potpredsednik DSS-a je kasnije, nakon brojnih osuda, priznao da je pogrešio i povukao svoj Tvit.

- Tvitovanje nužno menja uobičajeni način komunikacije, a nivo se spušta pod pritiskom organizovanih botova pljuvača. Da, nekada previše - napisao je kasnije Maršićanin i istakao da je u „nekoliko navrata preterao“.

Da je Maršićanin preterao, istakla je za „Alo!“ i predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić.

- Potpredsednik Maršićanin je preterao, ali se blagovremeno izvinio. To svakako nije način da se komunicira sa ženama - kazala je Sanda Rašković Ivić.

Inače, ovaj skandal je još veći kada se uzme u obzir broj visokih funkcija koje je Dragan Maršićanin obavljao.

Naime, on je bio narodni poslanik u dva saziva parlamenta, zatim i predsednik Skupštine Srbije. Za ministra privrede u vladi Vojislava Koštunice izabran je 4. marta 2004. godine. Nakon poraza u prvom krugu predsedničkih izbora, juna 2004. godine, i zauzimanja tek četvrtog mesta, povlači se iz politike i pred kraj iste godine odlazi na mesto ambasadora u Švajcarskoj, gde ostaje sve do formiranja nove vlade nakon izbora maja 2008. godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)