PITALI SMO VAS KO JE JAČI ĐINĐIĆ ILI MILOŠEVIĆ? Evo šta su Srbi rekli ko je za njih BOG. Slažete li se s njima? (FOTO)

Podela na "miloševićevce" i "đinđićevce" oduvek je bila jaka u Srbiji, a evo šta su čitaoci našeg portala rekli - KO JE JAČI ĐINĐIĆ ILI MILOŠEVIĆ?

Srbi su definitivno majstori za podele, a jedno od pitanja gde se večito sukobljavaju mišljenja je i KO JE JAČI, SLOBA ILI ĐINĐIĆ? Još od devedesetih godina Srbija je bila polarisana na "demokrate" i "socijaliste" (bivše komuniste), te tako i danas možemo čuti stavove po kojima Milošević ne bi izgubio izbore da je Đinđić na njih samostalno izašao, a ne u koaliciji, kao i one da bi ubijeni premijer Srbije "potukao" lidera SPS-a sam i da mu niko nije trebao! Mišljenja su dakle podeljenja, a evo šta su čitaoci našeg portala rekli KO JE JAČI!

DA LI JE ĐINĐIĆ BIO JAČI OD MILOŠEVIĆA? Evo kako je Sloba OTIŠAO u ISTORIJU, a Srbijom zavladala demokratija (VIDEO)

Zoran Đinđić ili Slobodan Milošević? Pitanje oko kog su se ljudi u Srbiji oduvek delili, a nije teško pronaći i primere da su se pojedini posvađali, potukli, pa čak i potezali oružje kako bi njihovo mišljenje u ovoj raspravi trijumfovalo.

U anketi Telegrafa, čitaoci našeg portala imali su priliku da iskažu svoj stav - jednim klikom.

Na pitanje: "Da li je Đinđić zaista bio jači od Miloševića?" slobodnom voljom odgovorilo je 10.430 ljudi, evo šta su odgovorili:

71,20 odsto njih odgovorilo je - JESTE, POBEDIO BI GA I BEZ DOS-a! 27,05 anketiranih reklo je - NIJE, UVEK JE OD NJEGA GUBIO IZBORE, dok je svega 1,75 odsto odgovorilo, kliknulo na - KO SU MILOŠEVIĆ I ĐINĐIĆ?

Ukoliko imate neku zanimljivu priču o rivalitetu Miloševića i Đinđića, pošaljite nam je na mail ili nam je ispričajte u komentarima.

(Telegraf.rs)