STIVEN SIGAL JE SRPSKI PRIJATELJ! Evo šta je Tomislav Nikolić poručio slavnom glumcu! (FOTO)

Američki glumac je rekao da je Srbija pretrpela užasnu nepravdu u novijoj istoriji i da u SAD još uvek postoje predrasude o Srbima i pogrešna uverenja o dešavanjima tokom devedesetih godina prošlog veka

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa holivudskim glumcem Stivenom Sigalom, i tom prilikom naglasio da Srbija ceni to što slavan glumac kao što je on dolazi u Beograd i prenosi pravu sliku o nama u svet.

Predsednik je istakao da se Sigal već dokazao kao prijatelj našeg naroda, tako što je na društvenim mrežama podržao Srbiju tokom katastrofalnih poplava u maju 2014. godine i pomogao da se prikupi novac za ugrožene.

VUČIĆ STISNUO RUKU STIVENU SIGALU! Evo šta je premijer Srbije poručio čuvenom glumcu! (FOTO)

- Vi ste prijatelj Srbije, i očigledno ste prepoznali naše vrline i dušu, mi to znamo da cenimo - naglasio je predsednik Nikolić.

Stiven Sigal je rekao da je Srbija pretrpela užasnu nepravdu u novijoj istoriji i da u Sjedinjenim Američkim Državama još uvek postoje predrasude o Srbima i pogrešna uverenja o dešavanjima tokom devedesetih godina prošlog veka.

 

On je rekao da je spreman da pomogne i izrazio volju da pokrene filmsku asocijaciju u Srbiji, sa ciljem da se privuku investicije iz filmske industrije.

- Filmska asocijacija bi mogla direktno i indirektno da prihodiju preko milijardu dolara i da zaposli mlade ljude - uveren je Sigal čiji su filmovi prihodovali čak šest milijardi dolara. Slavni glumac je takođe izrazio želju da otvori školu aikida, kako bi promovisao taj sport i doprineo afirmaciji Srbije.

(Telegraf.rs)