PRAVNI TIM MINISTARKE TVRDI: Zorana Mihajlović NIJE NA SLIKAMA iz teretane!

Povodom objavljenih fotografija i vesti da Zorana Mihajlović trenira u teretani oglasio se pravni zastupnik potpredsednice Vlade Srbije

Telegraf.rs juče je preneo vest i navodne fotografije potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović kako vežba u teretani koje je prvi objavio dnevni list Informer. Povodom toga iz advokatske kancelarije ministarke saobraćaja stigao nam je odgovor, da se na fotografijama ne nalazi potpredsednica SNS-a i da vest nije tačna!

Odgovor pravnog zastupnika Zorane Mihajlović, a u skladu sa Zakonom objavljujemo u celosti:

"Apsolutno su neistinite informacije objavljene na portalu javnog glasila „Telegraf“ dana 23.11.2015. godine, u tekstu pod naslovom: (FOTO) Srpska ministarka (g)radi trbušnjake! Evo kako Zorana Mihajlović trenira u teretani“.

Svi navodi navedenog teksta ne odgovaraju istini.

Na fotografijama iz teretane koje su objavljene u okviru navedenog novinskog teksta, ne nalazi se lik potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović, već se očigledno radi o sasvim drugoj, nepoznatoj ženskoj osobi.

Molimo Vas da ubuduće pre objavljivanja ovakvih informacija i fotografija, sa dužnom pažnjom, kako Zakon o javnom informisanju i medijima i propisuje, proverite verodostojnost i istinitost informacija koje se objavljuju u Vašem javnom glasilu.

Sa poštovanjem."

(Telegraf.rs)