NEMAČKI OBAVEŠTAJCI UPOZORAVAJU EVROPU: Preko Srbije u EU stiže MILION I PO MIGRANATA!

Nemačka savezna obaveštajna služba (BND) u najnovijem izveštaju dostavljenom vlastima u Berlinu procenjuje da će Evropu, uglavnom "balkanskom rutom" preko Srbije tokom ove i naredne godine ući čak milion i po izbeglic

Nemačka savezna obaveštajna služba (BND) u najnovijem izveštaju dostavljenom vlastima u Berlinu procenjuje da će Evropu, uglavnom "balkanskom rutom" preko Srbije tokom ove i naredne godine ući čak milion i po izbeglica iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih zemalja!

SRAMOTNO: Bačen Molotovljev koktel na migrante u parku dok su spavali! (VIDEO)

Ovaj izveštaj upalio je crveni alarm u Nemačkoj i EU, a kako prenosi Informer, pozivajući se na diplomatske izvore, sa ovim izveštajem upoznat je i vrh Srbije, kao i vlasti drugih zemalja u regionu.

AUSTRIJA PONOVO ZATVARA GRANICE ZA MIGRANTE: Evo šta je rekao kancelar Fajman!

Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi kaže da EU mora da izgradi kolektivne centre u kojima bi se rešavali zahtevi za azil, a oni bi se prema njegovim rečima trebalo graditi van šengenskog prostora.

Za ministra spoljnih poslova Srbije Ivivu Dačića ovaj predlog predstavlja pokazatelj da se desnica u Evropi ne ponaša evropski.

- Mislim da je to izraz jačanja desnice u Evropi. EU mora da definiše zajedničku politiku o migrantima, a ne da posledice prebacuje na Srbiju.

Pratite nas i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)