HAŠIM TAČI I ZAPAD SPREMAJU PAKLENI PLAN PROTIV SRBA: Na ove JEZIVE UCENE Srbija NEĆE NIKADA PRISTATI!

- Ono što Srbija može da uradi jeste da povede snažnu diplomatsku aktivnost, razgovor i objašnjenje u UNESKU koliko bi takav presedan bio štetan - kaže šef pregovaračkog tima Srbije sa EU

Kroz članstvo u međunarodnim sportskim organizacijama i 16 specijalizovanih agencija kao što je UNESKO Priština planira da onemogući odbijanje za članstvo u Ujedinjenim nacijama!

Kosovski zvaničnici s premijerom Isa Mustafom i šefom diplomatije Hašimom Tačijem na čelu, uz pomoć Zapada, na sve načine pokušavaju da dobiju stolicu u UN, koja im nije omogućena Rezolucijom 1244.

ALBANCI BRUTALNO OTIMAJU SRPSKE SVETINJE I PRAVE OD NJIH JAVNE TOALETE: Evo kako Šiptari ETNIČKI ČISTE Srbe sa Kosova!

Ambasador Srbije pri Unesko Darko Tanasković kaže da kosovski zvaničnici preduzimaju sve moguće poteze kako bi se pridružili UN.

KOSOVO JE SRBIJA! ORI SE U UJEDINJENIM NACIJAMA: Ovo pismo Srbije Ban Kimunu ZAPALILO je Njujork i UNESKO!

- Primanje Kosova u UN bila bi još jedna potvrda državnosti, te oni vuku sve moguće poteze kako bi dobili stolicu, a prijemu UNESKO je samo još jedna stepenica ka tom putu - kaže on.

- Verujem da mnogim državama nikako ne ide u prilog da Kosovo uđe u UNESKO, jer bi taj presedan omogućio i drugim sntitetima da podnesu iste zahteve - dodaje Tanasković.

- Ono što Srbija može da uradi jeste da povede snažnu diplomatsku aktivnost, razgovor i objašnjenje u UNESKU koliko bi takav presedan bio štetan - kaže šef pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević.

(Telegraf.rs)