Nikolić: Mrkonjić je nevaspitan

Milutinu Mrkonjiću nedostaje vaspitanja. Njegove uvrede su motivisane strahom od promene vlasti, odgovorio je lider SNS na opaske ministra infrastrukture na račun njegove stranke

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije i ministar infrastrukture i energetike Milutin Mrkonjić juče je izrekao opaske na račun Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, ali i SNS-a.  Kao odgovor na ove opaske, Tomislav Nikolić mu je odgovorio:

- Milutinu Mrkonjiću nedostaje vaspitanja. Njegove uvrede su motivisane strahom od promene vlasti - odgovorio je lider SNS-a.

Podsetimo, Mrkonjić je rekao da među naprednjacima "ne vidi čoveka sposobnog da bude premijer" i da bi bilo najbolje da sadašnja vladajuća koalicija opstane, uz male izmene.

- Toma Nikolić je bio moj pripravnik. Tada je bio građevinski tehničar, a ne znam šta je sada. Šta će Nikolić raditi? Kanal Rajna-Majna? Ma, to su budalaštine. Ili Vučić? Taj je u politici 30 godina, a samo se zeza. Ovi drugi nisu vredni pomena - kelneri, konobari, priučeni ekonomisti, Jorgovanke i tako dalje. Kažite mi jednog iz SNS-a ko nešto zna - rekao je Mrkonjić.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)