AMERI CARSKI DOČEKALI SRPSKOG PREMIJERA: Ova MOĆNA MAŠINA vozila je Vučića po Vašingtonu! (FOTO)

Vučić je istakao da je Srbija spremna da američkim kompanijama obezbedi najbolje uslove poslovanja u regionu zapadnog Balkana i podršku srpske Vlade

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boravio je u višednevnoj poseti SAD, gde je u Vašingtonu razgovarao sa najvišim predstavnicima administracije SAD, a tom prilikom bio je primljen sa najvećim uvažavanjem!

Predsednik Vlade Srbije razgovarao je u Vašingtonu sa predstavnicima američkih kompanija, a nakon toga je izrazio zadovoljstvo istakavši da njihova zainteresovanost za ulaganja u Srbiji znači brži proces evrointegracija i širu političku podršku SAD Srbiji.

Vučić u Beloj kući: Oči u oči sa Obaminom savetnicom za bezbednost!

Vučić je istakao da je Srbija spremna da američkim kompanijama obezbedi najbolje uslove poslovanja u regionu zapadnog Balkana i podršku srpske Vlade. Potpredsednik Džneral Ilektrika Karan Batia, zadužen za međunarodne odnose, izjavio je da je ova kompanija otvorena za nove investicije u Srbiji, za razmenu dobre prakse i za otvaranje većeg broja radnih mesta.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, sastao se danas, poslednjeg dana posete Americi, sa pomoćnicom američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Viktorijom Nuland.

Vučić je sa Nulandovom razgovarao o evropskim integracijama Srbije, bilateralnim odnosima, rešavanju slučaja braće Bitići, regionalnim izazovima u narednom periodu i energetskoj bezbednosti Srbije, zapadnog Balkana i Evrope.

(Telegraf.rs)