VULIN O PROMENAMA U VLADI: Prihvatiću Vučićevu odluku kakva god da je!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ne plaši se rekonstrukcije vlade i spreman je da prihvati odluku premijer, kakva god ona bila

Ministar rada Aleksandar Vulin nije želeo da komentariše navode medija da bi premijer Aleksandar Vučić tokom rekonstrukcije Vlade mogao da ga smeni, ali je rekao da će podržati i prihvatiti bilo kakvu odluku koju donese predsednik Vlade.

Vulin je rekao da ne želi da komentariše te navode jer se obično radi o nepotpisanim tekstovima i dodao da će vrlo rado polemisati kada se autor potpiše, a do tada "nema potrebe".

Ministar je podsetio da dnevni listovi svakodnevno donose navodne eksluzivne informacije o rekonstrukciji Vlade koji se kreću u rasponu od promene ministara, preko toga da će svi ministri ostati na svojim pozicijama, sve do toga da je rekonstrukcija samo propagandni trik.

- Kada se sve završi, bilo bi dobro da pogledaju šta su pisali - rekao je Vulin i dodao da je Srbija "slobodna i demokratska zemlja" i da je i tako nešto moguće.

On nije želeo da govori o rezultatima rada pojedinačnih ministarstava, već je ocenio da je Vlada u celini radila dobro i na unutrašnjem i na spoljnom planu.

(Telegraf.rs/Beta)