SPO: Ne smeju se IGNORISATI pretnje SMRĆU upućene Vučiću!

- Javne pretnje srću premijaru poklapaju se sa plimom antievroskih strasti u Srbiji i agresivnom ofanzivom svih koji u pogoršanju odnosa Rusije i Zapda vide priliku da Srbiju vrate u tragične devdesete godine minulog stoleća navode u SPO-u

Srpski pokret obnove saopštio je danas da se ne smeju ignorisati a ni potcenivati pretnje smrću upućene premijaru Aleksandru Vučiću.

SPO navodi i da je "mnogo tragičnih primera koji dokazuju da reči - kuršumi podstiču i najavlju zločine" i da je zato neophodno da osuda verbalnog terorizma bude masovna, javna i odlučna.

"Javne pretnje srću premijaru poklapaju se sa plimom antievroskih strasti u Srbiji i agresivnom ofanzivom svih koji u pogoršanju odnosa Rusije i Zapda vide priliku da Srbiju vrate u tragične devdesete godine minulog stoleća", dodaje u saopštenju ta stranka.

SKANDAL: Pretnje smrću Vučiću na Fejsbuku zbog Počuče!

Takozvana organizacija "Crna ruka" objavila je na svom Fejsbuk profilu da organizuje "javni lov" na Vučića, koji je, kako navode - pokušao da se preko BIA osveti Radomiru Počuči, nekadašnjem voditelju koji je kao dobrovoljac na ratištu u Ukrajini, uhapšen 17. marta.

A ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je počela istraga o pretnjama ubistvom upućenim Vučiću.

(Telegraf.rs / Tanjug)