DA ŽENE VIŠE NIKADA NE ĆUTE KADA BOLI: Emotivna ispovest političarke o DANU ŽENA će vas RASPAMETITI!

Ispovest ove dame koja je na najodgovornijoj funkciji u Srbiji o OSMOM MARTU će vas raspametiti, evo šta je ona napisala

Danas se slavi Dan žena, koji se u Srbiji obeležio 1914. godine i od tada se muškarci utrkuju ko će lepši poklon da kupi svojim damama. Telegraf.rs vam ekskluzivno na 8. mart donosi jednu jako zanimljivu priču - šta o ovom prazniku misli guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković!

Na Dan žena, brigu o stabilnosti srpskog dinara, pa samim tim i o budućnosti svih firmi u Srbiji i ekonomiji države vodi jedna dama i to ne može bilo koja, već ona, reklo bi se najjača, koju je lično premijer Srbije Aleksandar Vučić postavio za njegovog zamenika u SNS-u (status je zamrzla dok obavlja funkciju u NBS).

Upravo ona, Jorgovanka Tabaković u iskrenoj i emotivnoj ispovesti za Telegraf.rs govori o DANU ŽENA i šta taj praznik za nju znači. Njenu pisanu reč prenosimo u celosti:

" 8. mart? To je simbol da je uloga žena u životu kroz istoriju do danas jako specifična.

Ovaj praznik je podsećanje kako treba da sačuvamo radost života i strast za učenjem i radom.

Da sačuvamo otvoreno srce, čak i kada je prepuno zakrpa i čvorova. Da verujemo u sebe i ljudsku dobrotu, čak i kada nam se učini da imamo sve manje razloga za to.

Da se naučimo strpljivosti , da ne ćutimo kada boli jer se bol deljenjem umanjuje.

Da ne tešimo ljude oko sebe i sebe već da ih vidimo srećne i da se nadamo s razlogom.

Da se ohrabrimo i verujemo u bolje ljude, one nesebične... Iako sve manje dokaza ima da takvih ljudi postoje.

Taj dan je podsećanje na to šta hoćemo od sebe i od drugih i da se za to borimo ženski - bespogovornim osmehom koji zahteva sve i koji niko ne može dovesti u pitanje...

Da budemo vredne divljenja i ljubavi - da to zaslužimo radom i požrtvovanošću", napisala je Jorgovanka Tabaković ekskluzivno za Telegraf.rs.

(D. Zlojutro)