Most u Kotlujevcu se otvara na VIDOVDAN! (VIDEO)

- Na našu veliku žalost pojedinci su našli pogrešno mesto da se ismejavaju. Ne dopuštam da me ismevaju oni koji u životu ništa nisu napravili! - kaže Branko Miljković, vlasnik i direktor kompanije MBA „Miljković“ iz Beograda, koja je izvođač radova na mostu u Kotlujevcu

Povodom raznih špekulacija o završetku radova na kotlujevačkom mostu i raznih neistina i insinuacija iznetih od strane bivšeg gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, danas se novinarima obratio Branko Miljković, vlasnik i direktor kompanije MBA „Miljković“ iz Beograda, koja je izvođač radova na mostu u Kotlujevcu.

Miljković je u prisustvu potpresednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović i predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića, okupljenim novinarima poručio:

- Na našu veliku žalost pojedinci su našli pogrešno mesto da se ismejavaju. Ne dopuštam da me ismevaju oni koji u životu ništa nisu napravili!

Miljković je naveo da je rok za završetak mosta u Kotlujevcu probijen iz objektivnih razloga: prvo - zbog vanredne situacije koja je bila u zemlji, a drugo – zbog vremenskih uslova koji su u međuvremenu nastali.

- Radi se o armirano-betonskoj ploči za koju beton stiže sa teritorije Paraćina. Fundiranje mosta je završeno. Mi ćemo se videti 28. juna na otvaranju mosta koji neće biti za jednokratnu upotrebu, nego će predstavljati višedecenijsku vrednost Zaječara - izjavio je Miljković.

(Telegraf.rs / Izvor: TVBest)