EKSKLUZIVNO, UDOVIČIĆ PRED ŽENIDBOM: Evo ko hoće da "upeca" Vanju

Ministar srpskog sporta na dobrom je putu da stane na "ludi kamen", zajedno sa Ljubicom, ćerkom poznatog beogradskog lekara

Kako Telegraf.rs saznaje ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić na dobrom je putu da stane na "ludi kamen" i tako rastuži mnogo devojaka u Srbiji koje su uzdisale za njim.

Ministar srpskog sporta, koji važi za jednog od najpoželjnijih političara u Srbiji kod pripadnica lepšeg pola nalazi se pred ženidbom, a njegova izabranica je izvesna Ljubica Đukanović, ćerka uvaženog i priznatog beogradskog lekara, saznaje naš portal.

- Vanja se još nije opredelio da li se ženi ili ne. Reč je očigledno o pritisku sa strane ove mlade dame, prema kojoj i sam Udovičić gaji, očigledno je, izvesne emocije. Za sada još nije poznato hoće li do venčanja zaista i doći - kaže za naš portal blizak prijatelj srpskog ministra.

On dodaje da je reč o izvesnoj Ljubici Đukanović (24) iz Beograda, koja je ćerka jednog uvaženog i poznatog srpskog doktora.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nije želeo, danas u Skupštini Srbije da komentariše saznanja našeg portala jer je, kako kaže, bio prezauzet važnijim poslovnim stvarima.

(D. Z.)