Procurili snimci 4. epizode "Igre prestola" na društvenim mrežama. Upozoravamo, nemojte ih gledati

Em nismo sigurni da je ovo 4. epizoda, em nismo sigurni da će ovo zaista da se desi i da nas hakeri ne varaju sa alternativnim krajem

Snimci iz (navodno) 4. epizode serije "Igre prestola" su iscureli na društvenim mrežama. Mi smo ih pogledali i upozoravamo vas - nemojte i vi! Nije u pitanju cela epizoda, već samo isesčci koji će vam, ipak, upropastiti čitav doživljaj.

Reč je o dva snimka i oba su se pojavila prvo na Jutjubu, odakle su izbrisani, a potom i na Tviteru i Instagramu.

Jedan traje nepun minut, a drugi oko 30 sekundi. Oba se tiču smrti dva lika iz serije, koje fanovi verovatno ne žele da vide mrtve.

No, šta je ovde problem? Pre svega, nismo sigurni da su ovo scene iz 4. epizode. Mogla bi lako da budu iz 5. ili one poslednje, što ova saznanja tek čini besmislenim. Društvene mreže gore zbog ovog curenja i svako ko je bacio pogled na njih ima istu reakciju.

- Volela bih da viknem "drakaris" na ljude koji su objavili isečke iz još neemitovanih epizoda.

Druga stvar, ne mora da znači da će se ovo zaista desiti. Tokom snimanja poslednje epizode urađeno je više verzija kraja. Sećate se serije "Izgubljeni" (Lost) kada je snimljeno nekoliko verzija scene u kojoj otvaraju kovčeg i ko je u njemu? Scene koje su procurile možda uopšte nisu u završnici serije. A ako nisu, bolje ih odgledajte kada se serija završi, kada nedeljama nakon toga budemo pričali "šta bi bilo da je bilo".

Treće, naredna epizoda se kod nas emituje za oko 6 sati na HBO. Možemo li da izdržimo toliko? Naravno da možemo. Kao da nam treba razlog više da ponedeljkom zevamo na času/predavanju/poslu.

(D.D.S.)