Snima se nastavak serije "True detective": Otkriveno ko će biti glavni glumac u trećoj sezoni (FOTO)

Reč je o dobitniku Oskara za ulogu u filmu "Moonlight"

Zvanično je potvrđeno da će popularna serija "Pravi detektiv" (True Detective) imati treću sezonu, prenosi Hollywood Reporter.

Zaboravite Bali-bega, stigao je novi turski slatkiš: Zbog najvećeg zavodnika žene ne propuštaju nijednu epizodu (FOTO) (VIDEO)

Glavnu ulogu u novoj sezoni serije, koju prikazuje HBO, tumačiće Maheršala Ali, koji će biti uhvaćen "u strašan zločin u srcu Ozarksa i misteriju koja se odigrava se u tri različita vremenska perioda".

Nik Picolato jedini je autor scenarija za treću sezonu, dok režisersku palicu deli sa Džeremijem Solnijeom. Maheršala Ali je, inače, dobitnik Oskara za ulogu u filmu "Moonlight".

Serija se snima u formi antologijskog serijala, pod čime se podrazumeva da svaka nova sezona ima nove likove, priču i glumačku postavu.

Radnja prve sezone pratila je 17-godišnju potragu detektiva Rasta Kola i Martina Harta za svirepim ritualnim ubicom u Luizijani.

Glavne uloge tumačili su Metju Mekonahi i Vudi Harelson, a svih osam epizoda režirao je Keri Fukunaga. Prva sezona naišla je na dobar prijem kod kritičara i bila je nominovana za brojna priznanja, uključujući četiri Zlatna globusa i 12 Emija, od kojih je osvojila pet.

U drugoj sezoni glavne uloge su tumačili Kolin Farel, Vins Von i Rejčel Makadams.

(Telegraf.rs)