Najlepše fotografije Švajcarske na Kalemegdanu do 4. avgusta (FOTO)

Otvaranju su prisustvovali ambasador Švajcarske u Srbiji Filip Ge, kao i direktor Turističke organizacije Švajcarske Federiko Somaruga, koji je istakao da su veoma počastvovani i zahvalni što imaju priliku da sa građanima Srbije podele lepotu Švajcarske

Izložba fotografija "Grand tour of Switzerland", otvorena je na Kalemegdanskoj tvrđavi, a svi posetioci moći će do 4. avgusta da se upoznaju sa turističkom ponudom i lepotama Švajcarske kroz seriju fotografija njenih najlepših predela.

Objavili nestvarni snimak i zabit pretvorili u "evropske Maldive": Ljudi poludeli kada su njihovo selo pretvorili u javni WC!

Otvaranju su prisustvovali ambasador Švajcarske u Srbiji Filip Ge, kao i direktor Turističke organizacije Švajcarske Federiko Somaruga, koji je istakao da su veoma počastvovani i zahvalni što imaju priliku da sa građanima Srbije podele lepotu Švajcarske.

On je zahvalio svima na interesovanju za Švajcarsku, istakavši dobru saradnju između te zemlje i Srbije u oblasti turizma.

- Izložba na beogradskoj tvrđavi inspirisaće mnoge građane Srbije da otputuju i otkriju raznolikosti Švajcarske - rekao je on.

Kako se navodi u saopštenju, "Grand Tour of Switzerland" obuhvata četiri različita jezička i kulturna područja, 12 lokacija koje se nalaze na listi Svetske kulturne baštine UNESCO-a...

Izložbu zajedno organizuju Turistička organizacije Švajcarske (Switzerland Tourism), ambasada Švajcarske u Beogradu i Švajcarsko-Srpska trgovinska komora.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Teme