Najkraći nastup na svetu oduševio je sve: Japanski bend raspametio publiku svirkom od 8 sekundi (VIDEO)

Sve ove pripreme kulminirale su munjevitom “svirkom”, propraćenom vriscima iz publike, koja uopšte nije bila razočarana niti besna

Japanski bend “Zlatni bombarder” promovisao je svoj novi singl tako što je izveo numeru dužine svega osam sekundi, pred obožavaocima koji su čekali šest sati.

One su muslimanke, nose hidžab, idu u srednju školu i kidaju kako sviraju hevi metal (VIDEO)

Međutim, ovo nije jedina čudna stvar kod njih. Oni pripadaju “muzičkom žanru” u kom se izvođači, sa punim znanjem publike, pretvaraju da sviraju intrumente, a akcenat se baca na koreografiju i scenski nastup.

To ih ipak ne sprečava da imaju legije ljubitelja, od kojih su se neki pojavili u jednom tržnom centru u Tokiju da vide novu pesmu.

Nestrpljiva publika je posle prvog višečasovnog čekanja trebalo samo da izdrži trominutno odbrojavanje pre nego što su njihovi ljubimci utrčali na scenu.

Sve ove pripreme kulminirale su munjevitom “svirkom”, propraćenom vriscima iz publike, koja uopšte nije bila razočarana niti besna.

Naprotiv, oni su srećni zato što nisu morali da plate kartu, pa su tako tražili i izlazak na bis “frontmena”.

Nakon što su ispunili taj zahtev, “bombarderi” su počastvovali okupljene, njihovom najpopularnijom numerom, koja je trajala mnogo duže od prvobitnog nastupa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: geekologie.com)