Ovo je umrlica brata i sestre Madžgalj, sahranjuju ih na slavu Sveta Petka, Alija u bekstvu: "Tužnim srcem..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meštani su i dalje u strahu jer ubica nije pronađen

Foto: umrli.me

Policija i dalje traga za muškarcem koji se sumnjiči da je u selu Sokolac kod Bijelog Polja sinoć iz puške ubio sestru i brata Milenku i Jovana Madžgalja, u njihovoj porodičnoj kući. Meštani su i dalje u strahu jer ubica nije pronađen.

Umrlica porodice Madžgalj objavljena je na čituljama, u kojoj se navodi da će sahrana biti održana danas, 27. oktobra u 14.00 časova.

- Tužnim srcem javljamo našim rođacima, kumovima, kompijama, prijateljima i poznanicima... reči su kojim je porodica saopštila tužne vesti.

Ono što je posebno tužno jeste da će brat i sestra biti sahranjeni na dan kada se obeležava slava Svete Petke.

Podsetimo, osumnjičeni Alija Balijagić, koji je počinio dvostruko ubistvo u Sokolcu višestruki je povratnik u izvršenju krivičnih dela zbog čega je godinama bio na izdržavanju kazni. Pre nekoliko meseci je izašao iz zatvora. Za osumnjičenim policija traga već 15 dana zbog drugog krivičnog dela krađe puške.

Policija je objavila fotografiju osumnjičenog Balijagića i upozorenje meštanima Vraneške doline, ali i građanima Bijelog Polja da budu oprezni, ostanu u svojim domovima i ukoliko primete begunca, odmah obaveste pripadnike MUP-a.

U potrazi za Balijagićem uključili su se i pripadnici Odreda posebne namene Vojske Crne Gore, opremljeni najsavremenijom opremom i sredstvima za izvođenje noćnih operacija.

(Telegraf.rs)