Ovo su brat i sestra koji su brutalno ubijeni u Sokocu: Sutra ih sahranjuju, osumnjičeni Balijagić u bekstvu

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: umrli.me, Shutterstock

Milenka i Jovan Madžgalj, koji su juče brutalno ubijeni u njihovom domu u Sokocu, biće sutra sahranjeni.

Kako je rodbina saopštila, Jovan i Milenka biće sahranjeni na groblju kod manastira Sokolac. Za ubistvo brata i sestre sumnjiči se Alija Balijagić (65), za kojim od sinoć tragaju.

Osim policije, za Balijagićem traga i Vojska Crne Gore.

Iz Uprave policije (UP) zvanično su saopštili da su u potragu za ubicom uključene sve njihove raspoložive snage.

Na terenu su policija, interventne jedinice, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), Posebna jedinica policije (PJP), Granična policija, starešine iz svih Sektora UP koji rukovode i koordiniraju aktivnostima potrage, dronovi, helikopteri, psi tragači.

"Uprava policije potražuje lice A.B. koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem dvostrukog ubistva u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju. U ovoj fazi izviđaja Uprava policije na osnovu zakonskih propisa i odgovarajućeg odobrenja nadležnog tužilaštva objavljuje fotografiju lica koje se potražuje, te obaveštava i apeluje na javnost, da ukoliko primete ovo lice ista saznanja odmah prijave, odnosno saopšte policiji pozivom na broj dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje 067/184-844 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno", piše u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)