Potresne reči majke tinejdžerke koja je umrla nakon posete zubaru u Sarajevu: "Gospodaru moj molim te..."

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook/Privatna arhiva

U emotivnoj objavi, majka tinejdžerke Dž. D. oprostila se od svoje voljene ćerke, koja je izgubila život u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nakon teških komplikacija posle stomatološke intervencije.

"Pupoljak moj se vratio Gospodaru. Gospodaru moj molim te mom detetu podari najlepše mesto u dženetu. Zauvek u majkinom srcu i majkinim dovama", stoji u objavi.

Tinejdžerka će biti sahranjena danas u 16.15 sati na mezarju Nišan-Jarčedoli, prenosi Avaz.ba.

Prema informacijama, devojka je pre nekoliko dana u pratnji roditelja zatražila stomatološku pomoć zbog intenzivne zubobolje.

Međutim, situacija se naglo pogoršala. Devojka je u kritičnom stanju hitno prebačena u KCUS, gde su lekari uložili maksimalne napore da je spase, ali, nažalost, komplikacije su bile fatalne.

Sarajevom je odjeknula vest o njenom prerano okončanom životu, dok su se od tinejdžerke oprostili brojni prijatelji, kolege i poznanici koji su izrazili saučešće porodici. Društvene mreže preplavljene su porukama tuge i sećanjima na zajedničke trenutke koje su mnogi podelili sa njom, ukazujući na dubok trag koji je ostavila u srcima svih koji su je poznavali.

NAPOMENA: Prvobitna informacija je bila da je devojčica umrla nakon vađenja zuba. Nakon razgovora Telegrafa sa ocem devojčice, potvrđeno je da devojčici nije izvađen zub, već joj je, kako je on rekao, zubar zatvorio pokvaren zub, nakon čega je došlo do komplikacija.

(Telegraf.rs)