Na Traktorijadi izbo čoveka 13 puta? Bivšeg gazdu ubio naočigled brojnih svedoka

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-ilustracija: Shutterstock

N. O. (58) iz Vukosavlja ubijen je pred više svedoka na "Traktorijadi" u Jakešu kod Modriče, a prvi rezultati istrage ukazuju na to da mu je ubica naneo 13 uboda nožem.

Zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je M. M. (58) iz okoline Vukosavlja. Kako prenosi ATV, osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola, kao i dobar deo svedoka, zbog čega će oni tek danas biti ispitani o svim okolnostima zločina. Na mestu ubistva istražioci su pronašli nož kojim je zločin najverovatnije počinjen, a koji je poslat na veštačenje.

Nezvanične informacije ukazuju da su M. M. i N. O. odranije imali nesuglasice i da nisu bili u dobrim odnosima.

Meštani pričaju da se ubijeni bavio privatnim bizinisom, te da je živeo i radio u Nemačkoj. M. M. je određeno vreme radio kod njega kao moler i navodno još iz tog perioda imaju neraščišćene račune. Kolaju priče da je M. M. ”petljao” sa suprugom ubijenog, a pominje se i navodni novčani dug, što je predmet detaljnih provera i dalje istrage.

"N. O. je doputovao iz Nemačke i došao je na Traktorijadu u Jakeš. Čim ga je video pod šatorom, M. M ga je napao. Nasrnuo je na njega i više puta ga izbo nožem”, pričaju meštani, prenosi ATV.

Iz PU Doboj ranije je saopšteno da je M.M. uhapšen zbog sumnje da je ubio O.N. na javnom skupu.

(Telegraf.rs)