Oglasila se sestra trudnice koja je u poplavama izgubila bebu: Hanu je bujica kamenja i stena nosila do jezera

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/AP

Selma Hujdur, sestra Hane Maslo koja je u strašnoj poplavi u Donjoj Jablanici izgubila bebu, oglasila se na društvenim mrežama i pozvala sve da pomognju njoj i njenoj porodici.

Podsetimo, Hanu Maslo je bujica nosila stotinama metara. Ona je bila u osmom mesecu trudnoće, uspela je da preživi, ali je, nažalost, izgubila bebu.

"Kao što mnogi već znaju, moja sestra Hana (Hanadi) Maslo i njena porodica su, nažalost, ostali bez svega. Bujica je odnela njihovu kuću dok su oni bili unutra, odnela je sve što su imali. Moju Hanu je bujica kamenja i stena nosila skoro do jezera, trudnu. Hana je bila u osmom mesecu trudnoće i izgubila je svoju bebu", napisala je Hujdur.

Kaže da je ono što je preživela njena sestra samo Božije čudo i ništa drugo.

"Hvala Gospodaru svih svetova, preživeli su svi, uz ogroman gubitak, ali živi su. Trenutno su Hana i njen muž hospitalizovani na RMC Safet Mujić u Mostaru".

"Ovim putem želim da se obratim svima koji su u mogućnosti da pomognu mojoj sestri i njenoj porodici kako bi svi, nakon ove katastrofe i nakon oporavka, mogli započeti život sa normalnim uslovima, koliko je to moguće".

Ona je pozvala sve svoje prijatelje, poznanike i one koji vide apel da pomognu organizaciju Pomozi.ba i druge proverene organizacije koje su u ovom trenutku ruka spasa za narod pogođen ovom ogromnom tragedijom.

(Telegraf.rs)