WC šolja sa prvog sprata Višeg suda propala u krivičnu pisarnicu: Nesvakidašnji incident

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock

U zgradi Višeg sudu u Podgorici dogodio se nesvakidašnji incident kada je iz toaleta sa prvog sprava propala wc šolja usred kancelarije gde se nalazi krivična pisarnica!

Srećom, prilikom ovog ekscesa nije bilo povređenih, a nije poznato kolika je šteta pričinjena i da li je uništen sudski materijal, preneo je portal "rtcg.me".

Takođe, prema saznanjima portala, usled nevremena prokišnjavale su i kancelarije u Vrhovnom sudu, koji se nalazi u istoj zgradi.

Podseća se, zgrada u kojoj se nalaze Viši, Vrhovni i Apelacioni sud nedavno je renovinara, očigledno ne i iznutra. Za adaptaciju zgrade, koja je počela prošlog leta, ugovoreno je nešto više od 1,3 miliona evra.

Rekonstrukcija je bila deo projekta "Unapređenje efikasnosti sudstva" kojim su rekonstruisane i adaptirane i zgrade osnovnih sudova u Podgorici, Nikšiću, Kotoru i Beranama, kao i zgrada Osnovnog i Višeg suda u Bijelom Polju.

Investitor je bila Uprava za kapitalne projekte, vrednost radova iznosila je oko 3,5 miliona evra, a sredstva su obezbeđena kroz finasijsku podršku Evropske unije.

(Telegraf.rs)