Najavljena izgradnja Memorijalnog centra posvećena junacima Mojkovačke bitke

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook/Горан Весић

Predsednik Opštine Mojkovac i član Glavnog odbora Nove srpske demokratije (NSD), Vesko Delić najavio je izgradnju Memorijalnog centra posvećenog junacima Mojkovačke bitke.

Delić je kazao da je politička situacija u Mojkovcu trenutno stabilna te da se vlast se trudi da očuva mir i napredak kroz konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim subjektima.

"Naš fokus je na zajedničkom interesu građana, a od samog početka otvoreni smo za saradnju kako bismo osigurali dugoročnu stabilnost i razvoj grada", rekao je Delić za podgorički Dan.

On kaže da su odnosi između konstituenata vlasti u Mojkovcu u suštini korektni i zasnovani na međusobnom uvažavanju i dijalogu.

Ističe da je predviđena i izgradnja Memorijalnog centra posvećenog junacima Mojkovačke bitke, kao i izgradnja replike srednjovekovnog grada Brskova. Prema njegovim rečima, ovi projekti će dodatno obogatiti turističku ponudu Mojkovca, omogućavajući posetiocima da se upoznaju sa njegovom bogatom istorijom.

"Mojkovac zaslužuje da bude grad budućnosti, a mi smo posvećeni tome da kroz kontinuiran rad i predanost održimo obećanje da će naš grad napredovati i rasti u svakom pogledu. Građani Mojkovca mogu biti sigurni da ćemo i u narednom periodu, uz jasnu viziju i odgovornost, nastaviti sa realizacijom svih planiranih aktivnosti na dobrobit cijele zajednice – naglasio je Delić.

image

(Telegraf.rs/Tanjug)