Kraj drame kod Nevesinja: Ubijeno lice koje se zatvorilo u kuću, bacilo dve bombe i pucalo iz automatske puške

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Lice ne govori i ne razume srpski jezik, te ne želi da komunicira na engleskom jeziku sa policijskim službenicima", saopštila je ranije pollicija

Okončana je drama kod Nevesinja i ubijeno je lice koje se zatvorilo u kuću u mestu Zovi Do.

Veruje se da je u pitanju migrant, koji se zatvorio u napuštenoj kući odakle je bacilo bombu i pucalo iz vatrenog oružja. Ovo lice je likvidirano saznaje "RTRS".

Podsećamo, u nevesinjskom selu Zovi Do, zaseok Piragići, migrant je zauzeo napuštenu kuću. On je pucao, najverovatnije, iz automatske puške i puške M-48, i prema nepotvrđenim informacijama bacio dve bombe na meštane i policiju.

Geleri su okrznuli muškarca M.G. Kako navode članovi njegove porodice sa njim su bila još dva mladića koji su prošli bez povreda.

Selo Zovi Do nalazi se na regionalnom putu Nevesinje-Berkovići. U ovom selu je na terenu i dalje veliki broj policije iz cele Hercegovine.

Iz Policijske uprave Trebinje saopćeno je ranije da su pripadnici policije i Žandarmerija blokirali širu lokaciju i objekat.

"Lice ne govori i ne razume srpski jezik, te ne želi da komunicira na engleskom jeziku sa policijskim službenicima", navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)