Poznato je u kojoj državi će biti sahranjena Anđelka M. žrtva femicida u Šipovu

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesrećna žena je supruga ranije prijavljivala zbog nasilja u porodici, a zbog lošeg odnosa u braku ona ga je pre nekoliko meseci napustila

Foto: Facebook

Anđelka M. (34) koju je juče u Šipovu ubio suprug Nikola Cumbo (38) nakon čega je počinio samoubistvo, biće saranjena u četvrtak u Futogu.

Sahrana mlade majke obaviće se u 15 časova na Starom groblju u Futogu.

Iza nastradale žene ostalo je dvoje maloletne dece.

Anđelka M. ubijena je juče u automobilu kada ju je suprug kojeg je napustila, sačekao pre posla i ubio u blizini svoje kuće. Cumbo je potom sebi pucao u glavu i s teškim povrdama je prevezen u bolnicu, gde je operisan ali je preminuo nakon operacije u UKC RS.

Supruga ga je ranije prijavljivala zbog nasilja u porodici, a zbog lošeg odnosa u braku ona ga je pre nekoliko meseci napustila. Kako prenose "Nezavisne novine" od meštana Anđelka M. je poslednjih meseci sa decom živela kod rođaka i radila je u jednom šipovačkom preduzeću.

On ju je juče nešto pre osam časova sačekao na putu do posla kada je dovezla decu do njegove kuće. Cumbo je kako se sumnja, sačekao da žena ostavi njhovu decu, a potom joj presudio u autu pa pucao sebi u glavu.

Ubijena žena je rodom iz Šipova ali je sa porodicom živela u Srbiji, te je pre nekoliko godina započela život sa Cumbom u Šipovu sa kojim ima dvoje dece satrosti dve i šest godina.

(Telegraf.rs)