Vlasnik restorana koji je brutalno pretučen sa radnikom: "Ribar Mijo je baš loše, 3 puta je pao u nesvest"

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Policija je izvestila kako je jedna osoba uhapšena i privedena u službene prostorije policije radi sprovođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti krivinog dela teške telesne povrede u pokušaju

Foto: Shutterstock

Tokom prošle noći su povređeni Ivan Gospodnetić, vlasnik restorana Gariful u Hvaru, i njegov saradnik Dinko Petričević, poznatiji kao ribar Mijo. Naime, došlo je do sukoba između dva ugostitelja, s time da je jedan priveden. Napadač je vlasnika restorana prvo udario šakom u glavu, a onda šipkom.

Vlasnik restorana u šoku utvrđuje materijalnu štetu.

"Evo ga znači, tu su, s ovim nas je pokušao ubiti, a došao je gore jer je bila malo glasnija muzika. Malo su se opustili prijatelji. Došao je prvi put vlasnik Carpe Diema Ćos", rekao je Gospodnetić, a prenosi RTL.

"Ja govorim šta ti je Ćos?! On govori - nemoj, gasi muziku - poješće te noć", dodaje.

Vlasnik popularnog noćnog kluba vratio se u restoran sa svojim čuvarima i napao Ivana.

"Došao mi je iza leđa ja ga nisam video, pao sam, bacio me iza u šank - udario me s nečim po glavi dok me je njegov čuvar držao", dodaje Gospodnetić.

"Ribar Mijo je baš loše, pao je u nesvest jutros tri puta"

Gore je prošao Dinko Petričević, poznatiji kao ribar Mijo, zaposleni u Ivanovom restoranu.

"On je jutros padao u nesvest, ceo je iskidan, ima 16 šavova po glavi preko oka i nosa - baš je loše, pao je u nesvest jutros tri puta", dodao je Gospodnetić.

Kako se vidi na snimcima koje je objavila Slobodna Dalmacija, napadač se penje stepenicama te dolazi u klub i prilazi Gospodnetiću te ga udara šakom u glavu. Gospodnetić pada iza šanka, a napadača pridržavaju osobe koje su bile s Gospodnetićem u društvu. U sukobu su učestvovali i čuvari Carpe Diema te Garifula, piše Slobodna Dalmacija.

"Postoji i druga strana priče"

Policija je izvestila kako je jedna osoba uhapšena i privedena u službene prostorije policije radi sprovođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti krivinog dela teške telesne povrede u pokušaju.

O događaju je obavešteno državno tužilaštvo te sledi utvrđivanje svih okolnosti događaja.

Priveden je ugostitelj Josip Ćurković. Iz njegovog kluba poručuju da nema izjava dok traje istraga. Sin privedenog za RTL je samo kratko poručio - postoji i druga strana priče iza ovog obračuna. Ribar Mijo je prebačen s Hvara u splitsku bolnicu.

(Telegraf.rs)