Policija Republike Srpske još 8. aprila oduzela vozilo, a tek sad u njemu našli 11 kilograma droge

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako navode, u nastavku akcije "Roma", a na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj, pretres vozila je izvršen tek juče

Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Nakon što su juče (utorak) pretresli vozilo marke Peugeot, koje su oduzeli još osmog aprila, pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pronašli su 11 kilograma marihuane.

Kako navode, u nastavku akcije "Roma", a na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj, pretres je izvršen tek juče, objavile su Nezavisne novine.

"Automobil je oduzet osmog aprila ove godine na području grada Doboja. Tom prilikom su u skrivenom prostoru, u podu vozila pronašli i oduzeli 21 paket zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne mase od 11 kilograma", navode iz MUP Republike Srpske.

Podseća se da je u okviru operativne akcije "Roma" osmog aprila na području grada Doboja, uhapšen M.V. nakon što je kontrolom pežoa, kojim je upravljao pronađeno i oduzeto 2,964 kg opojne droge marihuane i 1,16 g opojne droge kokain.

(Telegraf.rs)