Majka videla na snimku u vrtiću kako joj dete čupaju i grizu: Prijavila zlostavljanje policiji u Sarajevu

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerku je uredno preuzela iz vrtića tog dana gde su joj vaspitačice rekle da je sve bilo kako treba

U jednom vrtiću u Sarajevu prijavljeno je zlostavljanje deteta kada su drugari devojčicu istukli pred vaspitačicom koja, kako se navodi, nije reagovala.

Majka devojčice, čiji je identitet poznat redakciji Klix.ba, rekla je da je do incidenta došlo u petak, a da je ona to shvatila kada je dete skinula i krenula da ga kupa.

Ćerku je uredno preuzela iz vrtića tog dana gde su joj vaspitačice rekle da je sve bilo kako treba, da je dete jelo i spavalo, ali je isti dan prilikom tuširanja primetila modrice.

Odmah ju je odvela u Hitnu pomoć gde je pregledana i povrede su snimljene.

Na pregledu u bolnici je konstatovano da su povrede nastale od ujeda, a slučaj je odmah prijavila policiji.

Sledeće nedelje, kada je majka u vrtiću ispričala šta je zatekla na ćerkinom licu, rečeno joj je da je devojčicina vaspitačica na godišnjem odmoru.

U utorak su joj pokazali video-snimak na kojem se vidi kako druga deca udaraju, grizu i čupaju njenu ćerku, a kada je tražila da joj ga daju, rekli su da to ne žele. Žena je sad u bojazni da bi snimak mogao biti obrisan...

"Pogledala sam video od 5, 6 minuta kako druga deca leže na mom detetu i udaraju je, čupaju, grizu. Jedna teta je ulazila par puta i uzimala da ih presvlači, druga je sedela na pola metra od njih, okrenuta leđima", rekla je majka za Klix.ba.

Žena je sinoć ponovo kontaktirala policiju kako bi prijavila slučaj, a iz policije su potvrdili da je trenutno u toku obrada iste.

O svemu je obavešten tužilac, kao i Tužilaštvo.

(Telegraf.rs)