Muž ubio suprugu, pa pokušao da naudi sebi: Rasvetljena smrt Hrvatice

Vreme čitanja: oko 1 min.

U policiji su ranije naveli da je osumnjičeni između 18. i 19. juna oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju ženu, dok je sebe potom oštrim predmetom teško povredio

Foto: Shutterstock

Zagrebačka policija prijavila je, nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 29-godišnjaka koji je osumnjičen da je pretprošle nedelje, u stanu u Zaprešiću, ubio svoju 30-godišnju suprugu, a potom pokušao samoubistvo.

Policija ističe da je 29-godišnjak prijavljen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo 30-godišnjakinje te da je, uz krivičnu prijavu podnetu velikogoričkom Županijskom državnom tužilaštvu, predat pritvorskom nadzorniku.

U policiji su ranije naveli da je osumnjičeni između 18. i 19. juna, u stanu u Ulici Matije Gupca, oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju ženu, dok je sebe potom oštrim predmetom teško povredio.

Lekarska pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh gde je bio zadržan na lečenju, dok je telo nesrećne žene prevezeno na zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Mediji su ranije preneli da je policija pronašla mrtvu ženu i njenog povređenog supruga u stanu pretprošlog ponedeljka oko 11 sati. Dodali su da je zločinu prethodila bračna svađa u nedelju uveče kada su susedi čuli povišene tonove iz njihovog stana.

(Telegraf.rs)