Mladena ismevali na razgovoru za posao, zbog pritiska javnosti presudio sebi? Oglasila se i policija

Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dečače, stoji u komentarima na društvenim mrežama

Foto: Facebook

Mladen D. iz Laktaša, koji je ismejavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama, oduzeo je sebi život.

Motiv samoubistva nije poznat, ali korisnici društvenih mreža zahtevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Sudeći po komentarima koji ljudi ostavljaju, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao, i tamo su ga ismevali, sve to snimili, a potom je snimak krenuo da se širi mrežama.

Slučaj je šokirao čitav region, a građani u komentarima besno poručuju da je "pređena crvena linija" i da se mora utvrditi pozadina tragedije.

- Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dečače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli ismevati ovom nedužnom detetu koje je pokušavalo da se bori u ovoj propaloj državi - glasi jedan od komentara.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su za “Nezavisne novine” da je Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno samoubistvo na području ovog grada, te da su policajci preduzeli mere i radnje iz njihove nadležnosti.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekla je Milana Stojanović, portparol PU Banjaluka.

Video: Žena skočila sa zgrade, nije joj bilo spasa: Samoubistvo na Zvezdari

(Telegraf.rs)