Drama u Bratuncu: Prijavio da mu je nestala supruga kojoj je krenuo porođaj, našli je u grmlju i spasili

Policiji je oko 11.45 časova prijavljeno da je iz porodične kuće izašla D. L., koja je u devetom mesecu trudnoće, a kod koje su se pojavili simptomi porođaja

Foto-ilustracija: Shutterstock

Juče se u Bratuncu odvijala prava drama, kada je prijavljen nestanak D. L., koja je u devetom mesecu trudnoće i kojoj je krenuo porođaj.

Policiji je oko 11.45 časova prijavljeno da se iz porodične kuće lica M. J. iz Bratunca udaljila u nepoznatom pravcu njegova nevenčana supruga D. L. iz Milića, koja je u devetom mesecu trudnoće, a kod koje su se pre udaljenja od porodične kuće pojavili simptomi porođaja.

Policija je odmah krenula u potragu za budućom majkom, i nedugo potom su je pronašli u mestu Stanatovići. D. L. je odmah smeštena u sanitetsko vozilo, koje ju je transportovalo u Dom zdravlja u Bratuncu, a kasnije i do Javne zdravstvene ustanove u Ljuboviji gde je porođaj uspešno okončan, ističu iz policije.

- D. L. je pronađena u grmlju, na udaljenosti oko 2 kilometra od porodične kuće. Policijski službeninkici PS Bratunac su bezbedno transportovali trudnicu do sanitetskog vozila JZU Doma zdravlja Bratunac, odakle je ista transportovana u JZU u Ljuboviji je porod uspešno završen rođenjem zdravog dečaka - dodaju u policiji.

Video: Nisu me iz Zagreba ovlastili: Kamere snimile hrvatskog atašea kako odbija da primi notu u Moskvi

(Telegraf.rs)