Očajni otac iz Zenice pre 2 godine objavio da prodaje bubreg za lečenje ćerke: Juče je izvršio samoubistvo

Njegovo beživotno telo je pronađeno u štali u mestu Klopački Put

Foto: Facebook/Kemal Pehlivanovic

Zeničanin Kemal Pehlivanović, koji je u ponedeljak izvršio samoubistvo vešanjem, postao je poznat javnosti pre malo više od dve godine kada je objavio da prodaje bubreg za operaciju svoje ćerke.

Njegovo beživotno telo je pronađeno u štali u mestu Klopački Put. Prema rečima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), Zeničanin je počinio samoubistvo u ponedelajk u 11.35 sati.

- Zeničanin inicijala P.K. počinio je u mestu Klopački put suicid vešanjem u štali - kazali su iz policije, prenosi Avaz.ba.

Još nije poznat motiv zbog kojeg je 48-godišnjak počinio samoubistvo.

Foto: Facebook/Kemal Pehlivanovic

On je pre nekoliko dana objavio poruku na Fejsbuku, a mediji prenose da je njom najavio samoubistvo.

- Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i neprijatelje, jer videćemo se na onom svetu, jer bolest je učinila svoje nakon tolike borbe za život svoje ćerke i mene su stigle teške bolesti. Hvala svima. I ja odoh na bolji svet, tamo gde nema problema - napisao je on, prenosi Klix.ba.

Kemal je krajem 2019. godine objavio da prodaje svoj bubreg kako bi spasio ćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i Maicrocephalion, Veloshisis, nakon čega mu je bh. jutjuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju.

Video: Pronađeno telo ubijene misice Ksenije: Muž pokazao gde je zakopao njeno telo nakon što je ubio

(Telegraf.rs)