Nastavljena policijska akcija "Kristal" u kojoj je pala Tijana Ajfon: Uhapšeno 12 osoba

Inače, Tijana Ajfon se trenutno nalazi u pritvoru, a sud joj je odredio pritvor od 30 dana

Ilustracija, Foto: ATV

Policija Republike Srpske uhapisla je 12 osoba u sklopu nastavka akcije „"Kristal"koja se sprovodi na širem području Bijeljine sa ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja bavila preprodajom narkotika.

Kako stoji u saopštenju dostavljenom “Telegrafu”, izvršeni su pretresti na 10 lokacija, a prilikom današnje akcije, policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 200 grama praškaste materije za koju se pretpostavlja da je kokain, pištolj, 10.000 KM,

više mobilnih telefona i SIM kartica i dr.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, a da podsetimo da je upravo u ovoj akciji krajem maja uhapšena je Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon.

Sve aktivnosti u akciji „Kristal“ sprovode se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a iz policije najavljuju da će se ta akcija nastavlja i u narednom periodu.

Inače, Tijana Ajfon se trenutno nalazi u pritvoru, a sud joj je odredio pritvor od 30 dana. Kod Bijeljine je krajem maja u akciji "Kristal" uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu droga i oružja, te navođenje na prostituciju.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)