Splićanka koju je pretukao bokser: "Videla sam samo ludački pogled, a onda sam pala na tlo"

Devojka je završila u bolnici s teškim povredama glave, oka i slomljenom vilicom

Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

Bokser Toni Višić završio je u splitskom zatvoru nakon što ga je policija privela zbog sumnje da je u petak premlatio 20-godišnjakinju u jednom splitskom klubu. Devojka je završila u bolnici s teškim povredama glave, oka i slomljenom vilicom.

Policiji je kazala kako je te večeri u klub stigla s rođakom iz Nemačke. Ostale su, kako je ispričala za Dalmatinski portal, do samog kraja oko 6 sati, kada su se u klubu upalila svetla.

Na izlazu iz kluba tražila je vrećicu s drugom obućom koju je na ulasku predala na čuvanje. Nije nikog bilo pa se bez rođake vratila u klub. Tamo je videla nekoliko konobara koji su pospremali. Pitala je da joj neko otvori garderobu, a u tom trenutku neko od prisutnih udario ju je po zadnjici.

Kazala je kako se jako postidela i zbunila. Okrenula se i bez reči izašla do prostora gde je bila vrećica s obućom. Tamo je našla nekog od zaposlenih koji joj je predao vrećicu. Tada je videla muškarca koji ju je udario po zadnjici.

- Išao je prema meni. Pitala sam ga zašto je to uradio. Rukom sam ga udarila po glavi. Primetila sam samo njegov ludački pogled. Uhvatio mi je ruku, a onda me udario šakom u glavu. Osetila sam jaku bol, pala sam na tlo. Iz oka mi je ispalo sočivo, iz uha minđuša, a s očiju veštačke umjetne trepavice. Videla sam puno krvi, uzrujala sam se, sve me bolelo - kazala je premlaćena devojka policajcima.

Izgubila je svest. Kada je došla sebi, videla je policiju i Hitnu pomoć. Kaže kako je tada do nje došao neki muškarac koji se predstavio kao menadžer kluba. Uveravao ju je da napadač nije radnik kluba i pokazivao je fotografije zaposlenih.

Nije je, međutim, uverio u to. Premlaćena devojka smatra da se radi o radniku jer je ostao među poslednjima u klubu i nosio je crnu majicu, kao i konobari i obezbeđenje kluba, piše Dalmatinski portal.

(Telegraf.rs/Index.h