Detalji svađe oca i sina na parkingu u Zagrebu: Nesrećni mladić je izašao iz kola, a Arsen (45) je ispalio još 3 metka

Arsen D. je autom odlučio da pobegne, a pri odlasku je udario u parkirani "pežo"

Nerešeni porodični problemi između Arsena D. (45) i njegova 18-godišnjeg sina kulminirali su žestokom svađom i pucnjavom naočigled prolaznika na parkingu Pakoštanske ulice u Zagrebu.

Sreća u nesreći je da niko nije povređen, a prava drama odvijala se 30. decembra prošle godine oko 16 časova tokom svađe oca i sina u njihovom autu.

Ubrzo je prepirka uz teške reči prerasla u tuču, a kako je obračun izmicao kontroli jer se "sin nije dao urazumiti", 45-godišnjak je posegnuo za pištoljem koji je iznenada opalio.

Videvši da s ocem ne može da reši sukob, 18-godišnjak je izašao iz auta i pobegao, ali je otac krenuo za njim i ispalio u vazduh još tri metka.

Sreća u nesreći je da niko nije povređen, a prava drama odvijala se 30. decembra prošle godine oko 16 časova tokom svađe oca i sina u njihovom autu Foto: Pixabay/5191107

Arsen D. je autom odlučio da pobegne, a pri odlasku je udario u parkirani "pežo".

Ujedno je, nedugo nakon toga, rastrojeni 45-godišnjak telefonski pretio i 32-godišnjoj nevenčanoj ženi. Rezime obračuna u Pakoštanskoj je dovođenje u opasnost života i imovine te pokušaj ubistva, a ujedno će da odgovara i za pretnje smrću.

Nakon završetka obrade predat je nadzorniku, a Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu dostavljena je krivična prijava.

VIDEO: Užasni momenti neposredno posle pucnjave u Strazburu

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)