Monstrum koji je nožem iskasapio trudnu Kristinu, na suđenju počeo da se smeje: Sudija u šoku, tražene posebne mere obezbeđenja

David Komšić, koji je već neprasnažno osuđen na 30 godina zbog ubistva Kristine Krupljan, na sud je došao iz istražnog zatvora u Remetincu

David Komšić je za ubistvo Kristine Krupljan nepravosnažno osuđen na 30 godina zatvora. Na Opštinskom krivičnom sudu nastavlja se suđenje njemu i još trojici mladića koji su je 2016. godine pretukli.

- Prestanite da pričate sa drugim osumnjičenim - rekla je sudija Davidu Komšiću tokom ročišta. Drugookrivlji Komšić tereti se za oduzimanje slobode i demoliranje automobila na Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu.

David je trudnu Kristinu (18) nožem izbo 88 puta: Ovo ubistvo je frapiralo Hrvatsku, a evo koliku kaznu je dobio za to

Na opomenu sudije Komšić je samo bezobrazno odgovorio: "Ko razgovara?", na šta mu je sudija rekla da ga vidi i da prestane da se smeje.

David Komšić, koji je već nepravosnažno osuđen na 30 godina zbog ubistva Kristine Krupljan, na sud je došao iz istražnog zatvora u Remetincu. U sudnicu je ušao nasmejan, sve vreme se smešio i klimao glavom prijateljima Arjanu i Armendu Rexhepiju i Filipu Filipoviću.

Zbog suđenja su bile na snazi posebne mere obezbeđenja. Ispred ulaza u zgradu suda stajala je policija, a tokom ročišta u sudnici je bilo čak osam policajaca. Došla je i Davidova majka Olivera, a njegov otac Ivo bio je ispred suda. Pojavila se i Kristinina mama Vesna, ali sedeli su na suprotnim stranama sudnice.

Sva četvorica osumnjičenih kazali su da nisu krivi. Samo David ima advokata, a ostala trojica braniće se sami tokom procesa.

Obrana je u uvodnom govoru rekla da bi trebali da se saslušaju Vesna i Dalibor Krupljan, roditelji ubijene, kao i prijateljice kojima se obratila nakon tog događaja. Osim njih, obrana je istaknula da bi trebao da svedoči i sudski veštak Davor Majer kao i čovek koji je prijavio da je Kristinin auto uništen.

Iduće ročište biće 5. oktobra kada bi trebali sa se saslušaju svedoci.

Podsetimo, Davidu Komšiću, Arjanu Rexhepiju, Armendu Rexhepiju i Filipu Filipoviću se sudi zbog toga što su 2016. godine autom presreli i tukli sad pokojnu Kristinu Krupljan.

Ona je sve prijavila policiji i ispričala DORH-u, da bi je kasnije Komšić ubio. Za to je nepravosnažno osuđen na 30 godina zatvora.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs/24sata.hr)