Kraj drame u Trebinju: Uhapšen muškarac koji je pretio da će sebe i dvoje dece razneti bombom ako mu se ne vrati supruga!

Jeromonah manastira Tvrdoš Porfirije prišao je Trebinjcu koji preti da će ubiti dvoje maloletne dece i sa njim razgovara

U Trebinju je završena višečasovna drama nakon što je uhapšen Miroslav Milišić (31), koji je jutros pretio da će ubiti svoju decu.

Drama u ovom trebinjskom naselju počela je jutros nešto pre 9 časova, kada je Milišić zapretio da će sebe i decu razneti bombom ukoliko mu se supruga ne vrati kući.

Prema nezvaničnim saznanjima, otac Milišićeve supruge prišao je Miroslavu i uspeo je da ga savlada. Deca uzrasta od devet i 11 godina su sada dobro i bezbedna su.

Završena drama u Zagrebu: Pijani muškarac pucao kroz prozor, pa zaspao, a onda ga je policija uhapsila (VIDEO)

Prethodno su mediji preneli vest da je muškarac M.M. sa dvoje dece izašao na magistralni put Trebinje-Nikišic i da preti da će ubiti decu i sebe ako mu se supruga ne vrati.

Kako je za Novosti potvrdio njegov rođeni brat, on ne želi ni sa kim da pregovara, već samo sa suprugom, koja je pre nekih 10-15 dana napustila porodičnu kuću.

Zbog ove situacije je formiran i pregovarački tim, a u krugu od pola kilometra oko kuće nalazio se veliki broj pripadnika policije, a novinarima je pristup bio zabranjen.

Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/ba.n1info.com/Večernje novosti)