Strašna ispovest bivše žene hrvatskog Fricla: Rado bi ga poslala na električnu stolicu, a bila je s njim u braku 28 godina

Silovao je svoju ćerku više od 1.500 puta, tri puta je zatrudnela, a jednom i rodila dete svoga oca demona

- Kad sam čula presudu, osetila sam olakšanje. Bila sam zadovoljna, srećna. Trebalo je da dobije i više. Ja bih ga rado poslala na električnu stolicu - govori to tihim glasom bivša supruga 51-godišnjeg Zadranina koji je u četvrtak osuđen na 40 godina zatvora zbog dugogodišnjeg silovanja rođene kćerke s kojom je dobio i dete, kao i psihičkog i fizičkog maltretiranja šestero dece i supruge.

HRVATSKI FRICL: Silovao 1.550 puta ćerku, tri puta je zatrudnela, jednom rodila dete svoga oca demona! Sada ga je stigla kazna

Zadarski Fricl je svoju najstariju kćerku počeo da siluje kada je imala 12 godina i nije prestao sve do prošle godine kada je odveden u istražni zatvor, a njoj je bilo 27 godina. U tom razdoblju silovao ju je više od 1.500 puta, što je sve opisano u obrazloženju presude sudije Borisa Radmana.

Njegova supruga uspela je da se razvede ove godine, nakon 28 godina braka, a zahtev je podnela odmah nakon njegovog privođenja prošle godine.

- Mi smo sada normalna porodica. Od kada njega nema, mirnije se živi. Sad i deca žive normalnije nego ikad pre. Žive onako kako je oduvek trebalo da žive. Svi su već punoletni i polako izgrađuju svoje živote - kaže skromna Zadranka.

- Živimo skromno, ali mirno, blagoslovljeno. Ja sam uvek bila srećna s malim stvarima, a mi sad imamo upravo to: mir u kući - dodaje.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)