Jovanović: Ako građani hoće promenu neka glasaju za nova lica LDP-a

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas, u razgovoru sa kandidatima sa liste LDP na predstojećim beogradskim izborima, da Beograđani imaju priliku da na glasanju podrže nova lica i da im daju šansu koju do sada nisu dobili

- Ili neka posle izbora ćute - rekao je Jovanović kandidatima te liste i dodao da je suštinska razlika između LDP-a i ostalih to što su njihova nova lica foto-robot političke partije sa vizijom, koja je potpuno drugačija od one koju dele preostale 23 liste na tim izborima. 

Jovanović predstavio listu u Mladenovcu

On je rekao da je Beogradu potreban još jedan most, fontana, trg, fasade, bolnice, škole i pomoć za najstarije, ali da to Beograđani neće dobiti na senior kartici, niti na izbornom letku Dragana Đilasa, Dragana Šutanovca ili spotu u kojem socijalisti igraju basket.

- Ako neko želi promenu, treba da podrži one koji tu promenu treba da donesu. Zbog toga što su potpuno drugačiji, zbog toga što na drugačiji način gledaju život - rekao je Jovanović.

On je rekao da je problem beogradskih izbora bio vidljiv u svakoj prethodnoj kampanji, kao i danas.

- Mi ne možemo da varamo ljude i da im govorimo da su beogradski problemi posledica isključivo nečije nesposobnosti, neefikasnosti, nečije sklonosti ka korupciji. Svi fundamentalni problemi Beograda su identični problemima bilo koje sredine u Srbiji, i oni su posledica pogrešne politike koja je uništila čitavu zemlju, zbrisala društvo do temelja i ostavila nas da grizemo jedni druge do kosti - rekao je Jovanović.

(Telegraf.rs/ Beta)