Milenko Jovanov: U ovoj zemlji se pita srpski narod, a ne stranci, a srpski narod hoće Vučića

E. T.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Najveće dostignuće politike Aleksandra Vučića je to što narod Srbije odlučuje, Jovanov

Foto: Pokret socijalista

Milenko Jovanov član Predsedništva Srpske napredne stranke istakao je na skupu Pokreta socijalista da je ta partija najlojalniji saveznik Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

"Ljudi vide napredak Srbije koju vodi Aleksandar Vučić. Građani neće povratak na staro, neće tajkune i lažne generale koje je NATO postavio da tope tenkove i uništavaju srpsku vojsku. Narod hoće nastavak politike Aleksandra Vučića, hoće napredak i razvoj i baš zato Srbija ne sme da stane. Ako ova koalicija ponovo ne pobedi, Srbija će se pretvoriti u šalter stranaca koji će da donose zahteva da naša vlada ispunjava. Pre samo 15 godina imali smo tu vladu koja je dnevni red slala u par ambasada na odobrenje. Najveće dostignuće politike Aleksandra Vučića je to što narod Srbije odlučuje. U ovoj zemlji se pita srpski narod, a ne stranci, a srpski narod hoće Vučića", poručio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Selak sa skupa Pokreta socijalista Aleksandra Vulina: Srpska podržava Vučićevu i Vulinovu državotvornu politiku

"Kada me neko pita zašto podržavam Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina, ne moram mnogo da pričam, već samo – pogledajte djela i uvažite rezultate, jer djela govore o svima nama. Predsjednik Vučić je, zajedno sa svojim saradnicima među kojima je jedan od najistaknutijih Aleksandar Vulin, riješio da iza sebe ostavi velika djela i da Srbiju izgradi infrastrukturno, ojača vojno, osnaži ekonomski i da maticu svih Srba učini najjačom zemljom regiona", istakao je Goran Selak predsednik Socijalističke partije Srpske, bratske partije Pokreta socijalista.

"Danas smo mi sa vama jer ste i vi uvijek uz nas. Mi ne zaboravljamo da Srbija, predvođena sadašnjim rukovodstvom, u kontinuitetu pomaže Republici Srpskoj i zato ni formalna podijeljenost u dvije države nam ne predstavlja prepreku da mi iz Srpske 17. decembra podržimo jedinu državotvornu politiku ovdje u Srbiji. Poruka je jasna i sa one strane - naša Srbija ne smije da stane - poručio je Selak uz gromoglasan aplauz pristalica Aleksandra Vulina.

Predsednik Opštine Nikšić Marko Kovačević sa skupa Pokreta socijalista: Vlast Vučića i Vulina vodi računa o svim Srbima

"Ovde sam danas da vam poželim sreću i pružim podršku u ime Nove srpske demokratije 17. decembra. Srbija je munjevito napredovala u ovih deset godina, to se vidi po broju investicija i broju otvorenih novih radnih mesta, vidi se po povećanju plata i penzija. Aleksandar Vučić je motor i snaga razvoja Srbije, a rame uz rame sa njim je i Aleksandar Vulin obavljajući mnoge važne funkcije za državu, ali i za čitav srpski narod. Ova vlast je prva koja vodi računa o svim Srbima u regionu. Srbija je danas zemlja svih svojih građana, ali i čitavog srpskog naroda. I zato Srbija ne sme da stane, vaša braća iz Crne Gore su uz vas", poručio je Marko Kovačević predsednik Opštine Nikšić i funkcioner Nove srpske demokratije.

(Telegraf.rs)