Vučić: Smeta vam što sam nosilac liste, da li to znači da nisam toliko loš?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mogao bih sada satima da govorim o nelogičnostima, o licemeriju, o dvoličnosti, o tome da svakoga dana govore da sam najgori na svetu

Foto: TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom negodovanja opozicije zato što je nosilac liste "Srbija ne sme da stane" da bi satima mogao da govori o njihovom licemerju i upitao da li to govori da i nije toliko loš kao što danima govore o njemu.

Vučić je tako odgovorio na pitanje zašto je sporno što je on nosilac izborne liste, a nije bilo kad je Boris Tadić ranije bio nosilac liste Demokratske stranke.

"Ne mislim da je u tome uopšte suština. Mogao bih sada satima da govorim o nelogičnostima, o licemeriju, o dvoličnosti, o tome da svakoga dana govore da sam najgori na svetu, da sam ubica, kriminalac, narkodiler, nepomenik. A onda im glavna priča u celoj kampanji bude zašto Vučić učestvuje u kampanji protiv nas", rekao je Vučić na TV Pink.

Da li time govorite da i nisam baš toliko loš koliko govorite svakog dana, jer ne biste se toliko plašili, ili govorite o sebi loše, jer ne daj Bože da je neko mnogo bolji od mene, kako biste tek onda prošli, upitao je Vučić.

On je istakao da u ovoj kampanji učestvuje zato što smatra da je to izuzetno važno za Srbiju,

"Ne za mene. Moj mandat traje još četiri godine", podsetio je Vučić i istakao da je svim srcem uz listu "Srbija ne sme da stane".

Kazao je i da nije zadovoljan kako se pojedini lokalni čelnici ponašaju kada ne brinu o ljudima, kada ne žele da ih prime na razgovor, kada je najvažnije da li oni imaju šofera, sekretaricu, tašnu, mašnu.

"Primajte ljude, razgovarajte, pokušajte da rešite problem", rekao je Vučić, i istovremeno naveo da je ova vlast izgradila 50 puta više nego oni pre.