Trogodišnjeg Kristijana do normalnog detinjstva deli 14.000 evra, potrebna mu je pomoć svih nas

E. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Fondacija humanost bez granica

Trogodišnji Kristijan Vučetić iz Loznice je rođen s deformacijom stopala, sada mu se stanje pogoršalo i potrebna mu je pomoć svih dobrih ljudi koji su u prilici da pomognu.

On ima poremećaj u hodu zbog deformacije stopala i skraćene tetive, ali bi mogao normalno da hoda, trči, skače, sve što rade njegovi drugari ako bi mu bila omogućena operacija u Beču.

Kristijan je veselo i dobro dete koje ima snažnu želju da se pridruži svojim vršnjacima, ali ga od toga deli 14.000 evra. Sredstva su mu potrebna kako za samu proceduru, tako i za troškove puta i smeštaja.

Prema rečima dečakove majke Jelene Bojić lekari kažu da je potrebno da bude operisan do navršene četiri godine jer kasnije pri eventualnom naglom rastu trenutna situacija može dodatno da se zakomplikuje. Problem je što vreme leti jer Kristijan u februaru puni četiri godine, on je trebalo da bude operisan krajem septembra, ali nije sakupljen potreban novac.

Ko želi da pomogne Kristijanu da normalno hoda, to može učiniti slanjem SMS poruke, u iznosu od 200 dinara, sa brojem 210 na 2407.

(Telegraf.rs)